LELKIPATIKA

7 tipp, hogyan engedheted el a fájdalmas múltat

A fájdalomhoz, haraghoz és frusztrációhoz való ragaszkodás nem old meg semmit, sokan mégsem képesek őket elengedni. Ennek talán az az oka, hogy már az életük részévé váltak ezek az érzések, és furcsa módon kényelmesen érzik magukat a társaságukban. Ettől azonban továbbra is áldozatok maradnak, és képtelenek lesznek erős öntudattal szembenézni önmagukkal és a jövő kihívásaival.

Ha nehezen tudod elengedni a traumákkal teli múltadat, rossz kapcsolatokat, sérelmeket és veszteségeket, ez a 7 tipp segíteni fog:

Csak az érdekeljen, hogy te mit gondolsz önmagadról

Ha a boldogságod attól függ, mit gondolnak rólad mások, nagyon ingatag talajon állsz, az emberek véleménye ugyanis folyamatosan változik. Minél jobban értékeled és szereted magadat, annál boldogabb életet élhetsz, hiszen így nem lesz szükséged mások megerősítéseire. Senki sem ismer téged jobban, mint önmagad. Ha kell, vezess naplót, amiben leírod, egyes helyzetekben hogy éreztél, mit tanultál egyes hibákból, hogyan kezeltél egy adott szituációt, és ebből miket szűrsz le az aktuális érzelmi állapotoddal kapcsolatban. Ez segít, hogy közeli kapcsolatban maradj a belső világoddal.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL