MÁGIA

5 ősi misztériumon alapuló sámán mágia – Lépj kapcsolatba a szellemvilággal!

A sámán mágia az egyik legmisztikusabb mágiafajta, akárcsak maguk a sámánok is, akik kapcsolatban állnak a természet szellemeivel, meg egyáltalán a szellemvilággal. Mindennek köszönhetően pedig ősi bölcsességek tudói. Ráadásul képesek a gyógyításra és az asztrálutazásra. Mutatunk 5 különleges sámánmágiát, amit te is elvégezhetsz!

Tekintsd meg az 5 sámán mágiát és végezd el azt, amelyik leginkább a kedvedre van!

Kérj egy jelet a Nagy Szellemtől!

Ha szükséged lenne egy jelre, útmutatásra, valamiféle válaszra, akkor fogj egy nagyobb falevelet, írd fel rá a kérdésedet. Füstölj babérlevéllel vagy szantállal, fogd a kezedbe a levelet és mondd el az igét: „Minden szellem leghatalmasabbika és legnagyobbika, ég és föld alkotója, Nagy Szellem, aki nélkül a világ nem létezhet, te, ki mindennek tudója vagy, kérlek válaszolj a kérdésemre, ha megérdemlem és áruld el nekem, hogy: (itt fogalmazd meg a saját szavaiddal, amit tudni szeretnél). Kérlek, mutass utat, segíts utamon ezen a válasszal!”

Köszönd meg neki a segítségét, majd engedd szélnek a falevelet és tudd, hogy hamarosan megkapod a válaszodat, az útmutatásodat!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL