Samsung S7070 Diva - Glamour Collectoin: Csak Nőknek!

 


Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, most megnyerhetsz egy Samsung S7070 Diva telefont!
Tovább a kérdőívhez >>

 

Téged is zavar, hogy a telefonoddal nem tűnsz ki a tömegből és legszívesebben folyton eldugnád a mobiladat mások elől, mert régi, nagy, vagy esetleg mert csúnya?

Te sem szereted az átlagosat, mert te sem vagy az?

Te is feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy vajon mikor készítenek már egy olyan telefont, ami egyszerre elegáns, stílusos és nőies?

Ha bármelyik kérdésre „igen” volt a válaszod, akkor most nagyon jól figyelj, mert lehet ez lesz a mai nap legizgalmasabb üzenete!

 

 

Megérkezett a Samsung „Glamour Collection” legújabb modellje az S7070 Diva!

Ez a telefon olyan társad lehet, amivel igazi DÍVA lehetsz: végre egy gyártó, aki valóban odafigyel a női vásárlókra, Rád is!

Ha szereted az igazán elegáns, de mégis csajos telefonokat, ha meg akarod villantani a készüléket egy beszélgetés során, ezt a készüléket a mérnökök kifejezetten neked tervezték!

Legyél büszke és fejezd ki önmagad!

 

De vajon mit is tud a készülék?

Kézbevételkor lehetetlen nem észrevenni a kézbe simuló formát, a pihe könnyű súlyát. Első látásra a telefon hátulról olyan, mint egy kicsi puha kispárna... Szinte jólesik hozzábújni!

Csak az árulja el a kis álcát, hogy nem kispárnáról van szó, hogy a kameranyílás kis fekete pöttyként mosolyog a kellemes tapintású mobilon. A 3,2 MP-es autófókuszos kamerával megörökítheted vágyaid tárgyát, a barátaidat, vagy a cuki kiskutyádat is, egyszerűen mindent, amit csak akarsz!

A könnyen kezelhető érintőképernyőn a már megszokott widget rendszerrel egyszerűen elérhetőek a legfontosabb programok.

 

A készülék gyorsan és egyszerűen testre szabható

Az érintőfelületen elérhető az időjárástól kezdve a jegyzetíráson át gyorshíváson túl számos egyéb hasznos alkalmazás. Csak érintsd meg a kijelzőt, és máris olyan engedelmes a készülék, mint egy kiscica.

Majdnem 2 dvd-nyi információval, akár 8 GB-os micro SD kártyával is bővíthető a memóriája. Szinte mindent rátehetsz, ami fontos neked: mp3, filmek, kippek, fényképek…

 

Fontosak a barátaid?

Ossz meg velük minden információt, ami veled kapcsolatos! Mikor lesz a buli? Hol találkoztok? Miben menjetek az esti partyra? Ez a telefon ezt a funkciót is egyszerűen és könnyedén biztosítja számodra:

Facebook, twitter és egyéb új közösségi portálok alkalmazásaival könnyen megoszthatod barátaiddal az élményeidet, vagy tudathatod velük azonnal ha éppen bepötyögtél valamit a blogodra….

A háttereket bármikor ízlésed szerint tudod változtatni, ezzel mindig egyedi maradsz.

Egy igazi csajos, szupcsi készülék, ami remek társad lehet, ha vásárolni mégy, vagy akár hétvégén egy csapásra a figyelem középpontjába kerülhetsz vele, csak kapd elő, és csinálj néhány fényképet!

Vagy csak egyszerűen tedd az asztalra, és mindenki megkérdezi majd, hogy milyen telefonod van!?

Az eredmény garantált!

A Samsung S7070 Diva nagyszerű választás lehet neked is! A készülék aranyszínben is kapható, ami talán még szebb. Neked melyik tetszik? Csak vedd a kezedbe, és egy kis idő múlva te is azt fogod érezni, hogy vajon miként élhettél nélküle!

Tovább a Samsung S7070 Diva videójához…

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL