Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Szexelni szoktál, vagy szeretkezni? – Íme, 5 jelentős különbség a kettő között

Nem titok, hogy alapvető különbségek vannak a szex és a szeretkezés között, néha azonban nem teljesen tiszta, hogy ezek mik is pontosan. Azt sem tudhatod mindig, hogy amit éppen átélsz, a kettő közül melyik. Van, hogy elmosódik a közöttük lévő határ.

Az egyik leglenyűgözőbb dolog abban, hogy komoly, szeretetre és elköteleződésre épülő párkapcsolatban vagy, az a szeretkezés a partnereddel. Olyan érzés ez, amit újra és újra meg akarsz tapasztalni, olyan gyakran, amennyire csak lehet. Persze, mindig vicces valakivel csak egyszer, a hálószobában intimitásba bocsátkozni, de az öröm és élvezet, ami a szeretkezéssel jár, nem mérhető hozzá. Az érzelmi kapcsolat egészen más szintre tud emelni.

A szeretkezés tényleg az egyik legjobb dolog a világon. Sokkal szorosabban hozzáköt a párodhoz, és semmi más nem fogható hozzá. A csakis a szex öröméért végzett szex is izgalmas és kellemes, főleg ha a partnered és közted megvan az a bizonyos kémia. Ha azonban megtalálod azt, akihez érzelmileg is vonzódsz, soha többé nem fogod tudni és nem is akarod majd máshoz hasonlítani.
 

4. Az aktusban résztevők személyisége más

Szex közben könnyű felvenni egy olyan személyiséget, ami nem te vagy, ha ez nagyobb élvezetet okoz neked és a partnerednek.

Amikor azonban szeretkeztek, hű leszel önmagadhoz. Sosem gondolkodnál azon, hogy másnak kellene mutatnod magad, mint ami vagy. Mindig őszintén és egyértelműen cselekszel, és nem aggódsz azon, hogy jól teszed-e, mert tudod, hogy igen.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL