Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legjobb olasz ételek - szerintünk

Szerző:
Szabó Anna
Az olaszok nemcsak mentalitásukról hírhedtek, hanem legendásan finom gasztronómiájukról. A legegyszerűbb ételeket is nagy élvezettel készítik és fogyasztják. Ha a nagy múltú Olaszországra gondolunk, akkor biztosan íncsiklandozó tésztafélék jutnak először eszünkbe. Járjuk be együtt Olaszországot és fedezzük fel, hogy a spaghettin túl is van élet az olasz gaszro világban!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Insalata caprese

Hozzávalók:


• 4-5 db mozzarella
• 4-5 db paradicsom
• 3-4 ek extra szűz olíva olaj
• 2-3 csipet só
• 2-3 csipet bors (őrölt)
• 1 ek oregánó (szárított)
• 4-5 levél bazsalikom (friss)

Elkészítés:


A mozzarellát és a paradicsomot karikázzuk fel, majd olíva olajjal locsoljuk meg, sózzuk, borsózzuk, szórjuk meg egy kis oregánóval és bazsalikommal. Azonnal tálaljuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL