2 tojásból francia majonéz (lehet 500 ml-es bolti majonéz)
1 dl tejföl
3-4 alma
Gépsonka
Zsúrkenyér
Vaj
A majonézt a tejföllel hígítjuk, és a meghámozott, apróra vágott almát belekeverjük. A zsúrkenyeret a szokásos módon felszeleteljük, a vajjal nagyon vékonyan megkenjük, ráterítünk egy sor almás majonézt és egy vékony szelet sonkával borítjuk.
A sonka alatt levő vastag krém kellemes, pikáns ízt ad a különben nagyon unalmas ízű sonkás szendvicsnek.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK