Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Házias főzősuli, teljesen kezdőknek 2. rész - Rántás alapú levesek

Szerző:
Szabó Anna
A főzőiskola természetesen folytatódik, hiszen nincs is annál jobb érzés, mint megízlelni a saját készítésű, finom és adalékmentes, egészséges, magyar ételeket, majd a zsebre vágni miattuk a dicséreteket. Folytassuk hát „rántás” alapú levesek sorát.

 

Ahogy ígértem, ma folytatjuk a „rántás"-alapú levesek sorát:

 

Savanyú krumplileves buggyantott tojással (3 főre)>>>

 

Frankfurti leves (3 főre)>>>

 

Krumplis tarhonyaleves (3 főre)>>>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL