400g hosszúszemű rizs
12 csirkeszárny (1kg)
60ml barbecue szósz
60ml szilvaszósz
1ek Worcestershire szósz
1. Melegítsük elő a sütőt 220C-ra. A rizst főzd ki, majd szűrd le. Letakarva tartsd melegen.
2. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. A szószokat egy nagy tálban keverjük össze, adjuk hozzá a csirkeszárnyakat, és jól keverjük össze.
3. Ezután a húsokat egy rétegben rendezzük el egy kiolajozott tepsiben, és süssük kb. 20 percig, amíg teljesen átsül. A csirkeszárnyakat rizzsel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK