Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Spenót, csirke és baconos tészta

Szerző:
Szabó Anna
Csajosan húsos, finoman zöldséges tésztaétel. Vacsorára, kanapéra huppanva elfogyasztani a legjobb választás!

 

Hozzávalók:

450 g tagliatelle
1 üveg paradicsomos-bazsalikomos-parmezános tésztaszósz
450 g filézett csirkemell felkockázva
2 marék friss spenót
20 dkg cseresznyeparadicsom félbe vágva
1 kis csomag összetépett mozzarellasajt
6 szelet szalonna durvára aprítva

 

Elkészítése:

1. Főzd meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint. Szűrd ki a vízből a tésztát, de a főzővízből tegyél félre egy csészényit félre.

2. Egy serpenyőbe öntsd bele a csészényi főző vizet, majd dobd bele a csirkét és 5-7 percen keresztül főzd benne, add hozzá közben a szalonnát. Majd a cseresznyeparadicsomot is, és ritka kavargatás mellett főzd össze.

3. Keverd bele a tésztát, azután tedd félre.

4. Add hozzá a spenótot, a mozzarellát és a tésztaszószt. Nagy, laza mozdulatokkal keverd össze.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL