60dkg csirkemell
1db kukorica konzerv
3ek mustár
1-2ek balzsamecet
1 fej lilahagyma
1 marék petrezselyem
méz
olaj
só, bors
1. Először pucold meg a husit, majd vágd kb. 1 cm-es csíkokra. Sózd, borsozd. Vágd fel apróra a lilahagymát.
2. Készítsd el páclevet: keverj össze 1-2 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál olajjal és a lilahagymát. Keverd össze a csirkemell csíkokkal, majd tedd legalább egy órára a hűtőbe.
3. A wokban forrósíts fel 2-3 evőkanálnyi olajat, majd dobd rá az apróra vágott petrezselymet, majd a kukoricát is keverd hozzá. Pirítsd tizenöt percig.
4. Közben a csirkemellet forró olajban hirtelen kezd el sütni, amikor kifehéredik, öntsd át a wokba.
5. Ezt követően öntsd rá a mézet, és süsd készre.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK