Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 baj, amit a mikrohullámú sütő okozhat - Talán nem is gondolsz rájuk!

Szerző:
Szabó Anna
Mikrózni a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb dolog, segítségével több millió ember melegíti, vagy éppen főzi az ételét a világon. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy mennyire káros a használata, ugyanis az a fajta sugárzás, aminek ilyenkor az étel ki van téve, nagyon sok kárt okoz a szervezetben. Íme, az 5 leggyakoribb probléma, amiért a mikro okolható.

4. Elpusztítja az antioxidánsokat

A mikrohullámú sugárzás megöli az antioxidánsokat, így fokozottan nagy az esély a szív- és érrendszeri betegségekre, illetve a koleszterinproblémákra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL