MÁGIA

Válassz egy angyalt és kérd az áldását, hogy teljesüljön a vágyad idei évben! - 5 angyalmágia

Mi az, amire a leginkább vágysz? Pénzre vagy szerelemre? Új munkára vagy  gyermekáldásra? Netán jó egészségre? Akkor válaszd ki a célodnak megfelelő angyalt és kérd az áldását! Végezd el a könnyű angyalmágiánk egyikét és váljanak valóra vágyaid az idei évben, mert ha az angyalok áldását élvezed, akkor semmi sem lehetetlen!

Gábriel arkangyal áldása

Ha Gábrieltől kérnél segítséget azért, hogy gyermeked fogadjon az évben, akkor szükséged lesz 3 sárgaszínű gyertyára. Karcold bele az angyal nevét és a Nap jelét, közben füstölj rózsával hétfői napon. Helyezd el háromszög alakban a gyertyákat és tedd középre a fényképedet. Tégy köré három rózsakvarcot, szintén háromszög alakban. Szórj a képedre gabonát. Mikor készen állsz, mond el a következő igét:

„Csodálatos Gábriel arkangyal, ki Szűz Máriának is megjövendölte Jézust születését, úgy ne csak jósold, hanem segíts megtermékenyülnöm, hogy áldott állapotba kerüljek és anyai örömök elé nézhessek, mert a gyermek a legszebb és legnagyobb ajándék az életben. Áldj meg kérlek jó termékenységgel és egy kisdeddel, hogy életemnek értelme legyen. Teljesítsd kérlek szívem leghőbb vágyát!”

Még 2 napon át végezd el a szertartást és az utolsó nap szórj egy gabonát az ágyadra vagy legalábbis köré, egyél is belőle és egy keveset hordj is magadnál, amíg be nem teljesül a mágia.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL