Hozzávalók
- görögdinnye
- balzsamecet
- víz
- cukor
- olívaolaj
- petrezselyemzöld
- mozzarella
Elkészítés
A dinnyét kimagozzuk és feldaraboljuk, a sajtot és a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet egy tálba helyezzük. Néhány kanál ecetet egy kevés vízzel, cukorral, olívaolajjal kikeverünk, majd ráöntjük a tálban lévő dinnyére. Kézzel jól összeforgatjuk, és egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Forrás és képek: Gizi receptjei
OLVASS TOVÁBB!
Laktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
GASZTRO4 egzotikus tésztafajta, amit eddig valószínűleg nem ismertél
Nem minden tészta egyforma, és ezt nem csak az olaszok tudják megerősíteni. Ázsia is széles választékot kínál....
GASZTROÖrökzöld levelek és lédús gyümölcsök: íme, a legnépszerűbb citrusfélék!
Lehetnek édesek vagy savanyúak, a citrusfélék örök kedvenceink....
5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTROEz történik a testedben, amikor beleharapsz a chillipaprikába
Te is szereted a fűszeres ételeket? Most kiderült, miért olyan jó érzés még az is, amikor égetik a nyelvet!...
GASZTROEttől a nyálkás anyagtól fiatalodik meg igazán a bőrünk
A legújabb wellness-trend egy átlátszó, nyálkás folyadék körül forog, amely nem más, mint az okra víz....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD