Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez nálad is kiveri a biztosítékot! - A 9 legőrültebb ókori római szexbotrány

Szerző:
Szabó Anna
Az ókori Róma nemcsak a fejlettségéről, a hódításairól, az isteneiről meg a gladiátor játékairól volt híres, hanem elképesztő császáraikról is! Néhányuk hajmeresztő kegyetlenségre volt képes, míg mások megbotránkoztató életet éltek. Még a te állad is leesik ettől a 9 ókori római szexbotránytól!

Egyszerűen döbbenetes ez a 9 ókori római szexbotrány:

Valeria Messalina züllött élete

Valeria Messalina a Római Birodalom negyedik császárának, Claudiusnak a harmadik felesége volt. Számos korabeli írás nimfomán, cselszövő szajhaként mutatja őt be. Az ókor történetírói szerint Messalina üldözte szerelmével azokat a férfiakat, akik megtetszettek neki. Amennyiben nem viszonozták közeledését, egyszerűen kivégeztette őket. Egyszer Messalina versenyre hívta ki Róma egyik leghíresebb prostituáltját. Nem kérdés, hogy a versenyt Messalina nyerte, azzal hogy egy nap alatt 25 kuncsaftot fogadott. Viszont összejött Gaius Siliusszal, akivel titokban összeházasodott és azt a célt tűzték ki maguknak, hogy Silius lesz az új császár.
 

rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL