Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Két repülőgép ugyanazt az élénkzöld repülő tárgyat látta - 5 modern UFO-megfigyelés

Szerző:
Szabó Anna
A roswelli incidens óta folyamatosan hallani ufókról szóló beszámolókat. Néha sűrűbben, máskor ritkásabban, de a beszámolók nem szűnnek meg. Napjainkban is akadnak izgalmas és megmagyarázhatatlan UFO-incidensek, mint amilyen ez az 5 eset. A legmegdöbbentőbb még mindig az, amikor kimondottan hiteles forrásból származnak a beszámolók.

Persze kétséges, hogy ezekben a beszámolókban csakugyan ufókról van szó, de attól még nem kevésbé izgalmasak:

2 pilóta különböző repülőgépeken ugyanazt az „UFO -t” látta

Két légitársaság -pilótája 2018 februárjában észlelt egy titokzatos, fényvisszaverő tárgyat, amely mintegy 40 000 láb (12 000 méter) felett lebegett Arizona déli részén, és a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) tanácstalan.

A zavarodott pilóták és a légiforgalmi irányítók közötti rádióadások szerint az észlelés 15:30 körül történt, a helyi idő szerint február 24 -én, valahol a Sonoran sivatag felett, Phoenix közelében.

Néhány perccel később az FAA arra kért egy másik közeli járatot - az American Airlines Airbus -t, amely ugyanabba az irányba utazik -, hogy figyeljen oda mindenre, ami "áthalad" a sivatagban.

A zavart pilóta egyetértett. És bizony, néhány percen belül az Airbus személyzete ugyanazt a rejtélyes tárgyat látta repülni a gépük felett.

Néhány héttel később a hatóságok még mindig tanácstalanok voltak az objektum eredetével kapcsolatban. Valószínűleg időjárási léggömb vagy katonai jármű lehetett az FAA szerint.

forrás

 

ufo rejtély misztika idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL